دادچی - ثبت آگهی رایگان
 دادچی - ثبت آگهی رایگان
بهترین تلویزیون‌های موجود در بازار ایران

بهترین تلویزیون‌های موجود در بازار ایران

در این مقاله، بهترین تلویزیون‌های موجود در بازار ایران را در ابعاد و برچسب‌های قیمتی مختلف معرفی خواهیم کرد. این دستگاه جالب، تا به حال همچنان نقش مهمی در سرگرمی و تفریح افراد ایفا می‌کند و در گذر زمان، رقبای قدرتمندی را از کنسول‌های دستی تا لپ‌تاپ و موبایل در مقابل خود دیده است. با این حال، با گسترش اینترنت و سرویس‌های VOD، تلویزیون برای نمایش محتوا بیشتر به اینترنت وابسته شده است و جای تلویزیون‌های قطور و برفکی گذشته را پنل‌هایی باریک و با وضوحی خیره‌کننده پر کرده‌اند.

ممنوعیت واردات رسمی تلویزیون به بهانه‌ی وجود «نمونه‌ی مشابه داخلی» باعث شده است که در حال حاضر، بازار سنتی و فروشگاه‌های اینترنتی نامدار کشور دو داستان کاملاً متفاوت را روایت کنند. در برخی فروشگاه‌های فیزیکی، می‌توان به تلویزیون‌های روز ال‌جی، سامسونگ و سونی دسترسی داشت، در حالی‌که فروشگاه‌های اینترنتی مجاز، صرفاً مدل‌هایی از برندهای داخلی نظیر جی‌پلاس، سام و ایکس‌ویژن را به فروش می‌رسانند. این موضوع باعث سردرگمی و کلافگی خریدار می‌شود.

در این مقاله، تلاش می‌کنیم تا بهترین مدل‌های موجود در بازار فیزیکی و اینترنتی ایران را از برندهای مختلف و در ابعاد ۳۲ تا ۸۵ اینچی، با ترتیب گران‌ترین به ارزان‌ترین معرفی کنیم. با این حال، باید توجه داشت که تلویزیون‌های معرفی شده از برندهای خارجی مانند ال‌جی، سامسونگ و سونی، گارانتی رسمی ندارند و به همین دلیل در زمان خرید تلویزیون، به این موضوع حتماً توجه داشته باشید.

نکات مهم هنگام خرید تلویزیون

قبل از آنکه به معرفی بهترین مدل‌های تلویزیون بپردازیم، مهم‌ترین نکاتی که در هنگام خرید تلویزیون باید به آنها توجه داشته باشید را با شما به اشتراک می‌گذاریم. برای دستیابی به اطلاعات بیشتر درباره این نکات، بهتر است مقاله “راهنمای جامع خرید تلویزیون” را در دادچی مطالعه کنید.

 

ابعاد و وضوح

در هنگام انتخاب ابعاد تلویزیون باید به فاصله محل نشستن شما تا تلویزیون و تعداد افرادی که معمولاً همزمان با شما تلویزیون را تماشا می‌کنند، توجه کنید. به طور کلی، برای یافتن فاصله مناسب، باید به نقطه‌ای برسیم که از آنجا قادر به تفکیک پیکسل‌های تلویزیون نباشیم. به عنوان یک قاعده کلی و ساده، برای دیدن تلویزیون Full HD و 4K، فاصله شما باید به ترتیب بیش از ۳ برابر و ۱.۵ برابر ارتفاع تلویزیون باشد. به عنوان مثال، برای تماشای تلویزیون ۵۵ اینچی با ارتفاع ۷۵ سانتی‌متر وضوح 4K، باید در فاصله بیش از ۱۱۲ سانتی‌متری از تلویزیون قرار بگیرید.

وضوح تلویزیون نیز به‌اندازه‌ی ابعاد، در فاصله‌ی ایده‌آل شما از تلویزیون تأثیر می‌گذارد؛ بدین‌مفهوم که از فاصله‌ی بسیار دور، ادراک شما از تصویر 4K تفاوت چندانی با تصویر 1080p ندارد؛ به‌عنوان مثال، هنگام خرید تلویزیون ۵۵ اینچی 4K باید در نظر داشته باشید که فاصله‌‌تان از تلویزیون نباید فراتر از حدود ۲ متر (۲۰۰ سانتی‌متر) باشد. در مورد تلویزیون 4K با ابعاد ۶۵ و ۷۵ اینچی نیز حداکثر فاصله‌ی ایده‌آل، به‌ترتیب حدود ۲٫۵ و ۳ متر است.

 

نوع پنل

فروشندگان بازار ایران معمولا تلویزیون‌ها را با عناوینی همچون LED و LCD و OLED طبقه‌بندی می‌کنند و عموما از برتری «تلویزیون ال ای دی» به «تلویزیون ال سی دی» می‌گویند؛ اما باید توجه داشته باشید که تلویزیون‌های فعلی به دو دسته‌ی کلی LCD و OLED تقسیم می‌شوند؛ ضمن اینکه تمام تلویزیون‌های LCD کنونی روشنایی خود را با LED تأمین می‌کنند.

پنل‌های LCD معمولا دو نوع کلی IPS (سامسونگ این نوع پنل‌ها را ADS می‌نامد) و VA را دربرمی‌گیرند؛ این پنل‌ها دو تفاوت عمده با یکدیگر دارند؛ پنل‌های IPS زوایای دید وسیع و کنتراست پایینی دارند و در نقطه‌ی مقابل، پنل‌های VA زوایای دید محدود و کنتراست بالاتری دارند، توجه داشته باشید که کنتراست بالاتر به‌مفهوم مشکی عمیق‌تر است، تلویزیون‌های IPS، رنگ مشکی را متمایل به خاکستری به‌تصویر می‌کشند.

در سال‌های اخیر نام QLED نیز در بازار تلویزیون به گوش می‌رسد؛ سامسونگ این نام تجاری را برای تلویزیون‌های LCD مجهز به فناوری Quantum Dot به کار می‌برد. به‌موجب فناوری کوانتوم دات، لایه‌ای از نانوکریستال‌ها با ابعاد مختلف به پنل LCD اضافه می‌شود که در نتیجه‌ی آن، تلویزیون می‌تواند به روشنایی بالاتر و پوشش گسترده‌تری از رنگ‌ها دست یابد.

تلویزیون‌های miniLED در واقع از همان پنل‌های LCD با تعداد زیادی از چراغ کوچک LED بهره می‌برند. شرکت‌ها به‌نوعی به‌دنبال آن هستند تا با فناوری نور پس‌زمینه‌ی miniLED، کنتراست و سطح روشنایی تلویزیون‌های LCD را افزایش دهند. چراغ‌های miniLED در قالب گروه‌های چندتایی، سطح پشتی پنل LCD را پوشش می‌دهند؛ هرچقدر تعداد LED-ها بیشتر باشد، رفتار پنل به OLED نزدیک‌تر است. سامسونگ و ال‌جی تلویزیون‌های miniLEDـشان را به‌ترتیب با نام Neo QLED و QNED به‌فروش می‌رسانند.

تلویزیون‌های OLED به منبع نوری جداگانه نیازی ندارند و نور موردنیاز به‌وسیله‌ی خود پیکسل‌ها تأمین می‌شود. این نوع از تلویزیون‌ها عمیق‌ترین رنگ مشکی و بالاترین کنتراست را ارائه می‌دهند و رنگ‌های بسیار شفاف و خیره‌کننده‌ای را به‌نمایش می‌گذارند؛ اما سطح روشنایی آن‌ها معمولا به‌اندازه‌ی تعدادی از تلویزیون‌های LCD بالارده نیست و خطر وقوع پدیده‌ی Burn-in نیز همیشه تهدیدشان می‌کند؛ بدین‌مفهوم که چنانچه تصویر ثابتی به‌مدت طولانی (به‌عنوان مثال آرم یک شبکه‌ی تلویزیونی) در تلویزیون OLED به‌نمایش درآید، ممکن است هاله‌ای از تصویر یادشده برای همیشه روی پنل ثبت شود.

 

پشتیبانی از HDR

HDR یکی از فناوری‌های نسبتا به‌روز دنیای تصویر به‌حساب می‌آید. با فناوری HDR می‌توان رنگ‌های غنی‌تر، کنتراست بالاتر و روشنایی بیشتری را تجربه کرد؛ اما لازمه‌ی چنین تجربه‌ای وجود محتوای HDR و پشتیبانی تلویزیون/نمایشگر از HDR است. HDR10 و HLG (محتوای شبکه‌های تلویزیونی)، پایه‌ای‌ترین استانداردهای HDR هستند؛ در نقطه‌ی مقابل HDR10+ (استاندارد اختصاصی سامسونگ) و Dolby VISION جزو رده‌بالاترین استانداردها هستند.

 

نرخ نوسازی و قابلیت‌های گیمینگ

نرخ نوسازی به‌مفهوم تعداد دفعاتی (با واحد هرتز) است که تصویر روی پنل نمایشگر در هر ثانیه به‌روز می‌شود؛ هرچقدر نرخ نوسازی بالاتر باشد، نمایشگر تصویر نرم‌تری را به‌نمایش می‌گذارد. نرخ نوسازی با ظهور کنسول‌های نسل نهمی مثل پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس، بیش‌از پیش حائز اهمیت است، برای کسانی که با این کنسول‌ها به‌دنبال اجرای بازی‌های رقابتی مثل COD هستند، توصیه می‌کنیم که سراغ تلویزیون‌هایی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز بروند؛ اما برای کنسول‌های نسل قبلی، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز نیز کفایت می‌کند.

تعدادی از تلویزیون‌های رده‌بالا، علاوه‌بر نرخ نوسازی بالا، از فناوری نرخ نوسازی متغیر نیز پشتیبانی می‌کنند؛ بدین‌مفهوم که تلویزیون می‌تواند بسته به نرخ فریم بازی، نرخ نوسازی خود را تغییر دهد و با نرخ فریم منطبق سازد تا مشکلاتی همچون پارگی تصویر به‌وجود نیاید؛ برای آنکه بتوان از نرخ نوسازی متغیر در کنسول‌های نسل نهمی بهره برد، باید تلویزیون از AMD FreeSync پشتیبانی کند.

✔ حتما بخوانید:  خودروی صفر بخریم یا کارکرده؟

اگر پلی استیشن ۵ یا ایکس باکس سری ایکس دارید یا می‌خواهید از تلویزیون به‌عنوان مانیتور برای سیستم گیمینگ قدرتمندتان استفاده کنید، حتما تلویزیونی را انتخاب کنید که درگاه HDMI 2.1 داشته باشد؛ تلویزیون‌ها به‌لطف این درگاه می‌توانند بازی‌ها را با وضوح 4K و نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه به‌نمایش بگذارند.

تلویزیون‌ها معمولا به‌دلیل پردازش‌هایی که روی تصویر انجام می‌دهند، Input Lag بالایی دارند؛ موضوعی که برای گیمر بازی‌های رقابتی، ناخوشایند است؛ شرکت‌ها برای رفع این مشکل، معمولا Game Mode را نیز به تلویزیونشان اضافه می‌کنند تا به‌موجب آن، تا جای ممکن، تأخیر و لگ را در بازی‌ها به حداقل برسانند.

 

بهترین مارک تلویزیون در بازار ایران

حال که نکات مهم خرید تلویزیون را به‌صورت مختصر با شما به‌اشتراک گذاشتیم، به معرفی بهترین تلویزیون های بازار ایران بسته به ابعاد نوبت می‌رسد. توجه کنید که برای هریک از ابعاد،‌ پس از بررسی مارک های مختلف تلویزیون، مدل‌ها را به‌ترتیب ارزان‌ترین به گران‌ترین معرفی کرده‌ایم.

توجه داشته باشید که در بازار ایران، تنها تلویزیون‌های تولید داخل گارانتی رسمی و شرکتی دارند؛ بنابراین هنگام خرید تلویزیون‌های با برند خارجی نظیر سامسونگ و ال‌جی، حتما به این موضوع دقت داشته باشید و از فروشگاهی مطمئن خریداری کنید.

 

بهترین تلویزیون ۳۲ اینچی ۷ تا ۱۱ میلیون تومان

عمده‌ی تلویزیون‌های ۳۲ اینچی بازار ایران، چه تولیدات داخلی، چه گزینه‌های محدود خارجی، از وضوح ۷۶۸ × ۱۳۶۶ پیکسل بهره می‌برند؛ با چنین وضوح و ابعادی، فاصله‌‌ی ایده‌آل برای نشستن مقابل تلویزیون، بین ۱٫۲ متر تا حدود ۳ متر است؛ چنانچه فاصله‌تان بیش‌از ۳ متر باشد، ادراکتان از وضوح 720P تقریبا با 480P یکسان خواهد بود.

 

جی پلاس GTV-32PD618N

تلویزیون جی پلاس جزو معدود مدل‌های ۳۲ اینچی خوش‌قیمت بازار ایران است که در دسته‌ی تلویزیون‌های هوشمند قرار می‌گیرد. تلویزیون GTV-32PD618N از پنل IPS بهره می‌برد، از پردازنده‌ای چهار هسته‌ای قدرت می‌گیرد و اندروید ۱۱ در دل دارد. وجود پورت اتصال شبکه، سه درگاه HDMI، بلوتوث و گیرنده‌ی دیجیتال از جمله‌ی نقاط قوت این تلویزیون به‌شمار می‌آیند.

خرید و مشخصات کامل محصول

 

شیائومی Mi TV P1

تلویزیون شیائومی، یکی از به‌روزترین مدل‌های ۳۲ اینچی بازار ایران به‌شمار می‌آید. تلویزیون 32P1 از پنل IPS با وضوح ۷۶۸ × ۱۳۶۶ پیکسل استفاده می‌کند. در این تلویزیون از استانداردهای HDR خیره‌کننده خبری نیست؛ اما به‌لطف اندروید ۹ و ریموت‌کنترل هوشمند، بهره‌گیری از درگاه‌های HDMI و اتصال بلوتوث، کم‌وبیش می‌تواند نیازهای چندرسانه‌ای‌تان را مرتفع سازد.

 

 

بهترین تلویزیون ۴۳ اینچی ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومان

در رده‌ی تلویزیون‌های ۴۳ اینچی، بازار ایران را می‌توان به دو دسته‌ی تلویزیون‌های Full HD تولید داخل و مدل‌های خارجی 4K تقسیم کرد. در نظر داشته باشید که فاصله‌ی ایده‌آل برای تماشای تلویزیون ۴۳ اینچی Full HD حدود ۱٫۸ تا ۲٫۵ متر است؛ اگر هم می‌خواهید تلویزیون ۴۳ اینچی 4K، می‌خواهید باید در فاصله‌ی ۰٫۸ تا حدود ۱٫۸ متری تلویزیون بنشینید.

 

جی پلاس 43PH618N

در بین تلویزیون‌های ۴۳ اینچی ایرانی، مدل 43PH618N، معقول‌ترین مشخصات فنی را دارد؛ تلویزیون جی‌پلاس از پنل IPS با وضوح ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل (Full HD) بهره می‌برد و از سیستم‌عامل اندروید ۱۱ استفاده می‌کند. مدل‌هایی از تلویزیون‌های اسنوا و ایکس‌ویژن نیز در همین محدوده‌ی قیمتی یافت می‌شود، این تلویزیون‌ها کم‌وبیش تجربه‌ی بصری مشابه 43PH618N را ارائه می‌دهند؛ اما سیستم‌عامل قدیمی‌تر اندروید ۹ را در دل دارند.

خرید و مشخصات کامل محصول

 

سامسونگ 43BU8000

تلویزیون 43BU8000 یکی از مدل‌های اقتصادی سامسونگ برای سال ۲۰۲۲ به‌شمار می‌آید؛ این تلویزیون به‌نوعی نسل جدید مدل AU8000 است و در رده‌ی بالاتری از مدل AU7000 نیز قرار می‌گیرد. مدل 43BU8000 از پنل ۸ بیتی VA با وضوح 4K بهره می‌برد و به‌موجب فناوری FRC، می‌تواند حس‌وحال پنل‌های ۱۰ بیتی با یک میلیارد رنگ را به کاربر القا کند.

در تلویزیون 43BU8000 از قابلیت‌هایی همچون تیرگی موضعی (Local Dimming) خبری نیست و نور آن از طریق چراغ‌های LED در لبه‌ی پنل تأمین می‌شود. پنل VA اجازه می‌دهد تا تلویزیون کنتراست معقولی داشته باشد؛ اما زاویه‌ی دید آن محدود است؛ بنابراین چنانچه مبلمان گسترده‌ای را مقابل تلویزیون قرار می‌دهید، پیشنهاد می‌کنیم که سراغ مدلی با پنل IPS بروید.

تلویزیون BU8000 از درگاه HDMI 2.1 یا پنل ۱۲۰ هرتزی و نرخ نوسازی متغیر بهره نمی‌برد؛ بنابراین گزینه‌ی برای استفاده از کنسول‌های نسل نهمی گزینه‌ی مناسبی نیست. این تلویزیون اسپیکرهای ۲۰ واتی در دل دارد و رابط کاربری Tizen 6.5 را دراختیار کاربر می‌گذارد.

 

انتخاب جایگزین: ال جی 43UQ8000

تلویزیون 43UQ8000 از مدل‌های اقتصادی ۲۰۲۲ ال‌جی به‌شمار می‌آید، این تلویزیون از پنل ۸ بیتی IPS با وضوح 4K و پشتیبانی از FRC برای نمایش یک میلیارد رنگ استفاده می‌کند؛ بنابراین زوایای دید آن وسیع‌تر از تلویزیون 43BU8000 سامسونگ است. مدل 43UQ8000 ال‌جی نیز از نرخ نوسازی ۶۰ هرتز با درگاه‌های HDMI 2.0 بهره می‌برد؛ بنابراین گزینه‌ی مناسبی برای استفاده با کنسول‌های نسل نهمی نیست.

مطابق انتظار، در تلویزیون اقتصادی 43UQ8000 نیز از قابلیت‌هایی همچون تیرگی موضعی یا نرخ نوسازی متغیر خبری نیست. تلویزیون از اسپیکرهای دوکاناله‌ی ۲۰ واتی استفاده می‌کند و رابط کاربری webOS 7 را در اختیار کاربر می‌گذارد.

توجه داشته باشید که تلویزیون ال جی مدل 43UQ8000 صرفا از نظر طراحی بدنه و پایه‌ها، با مدل UQ8100 تفاوت‌هایی دارد و از نظر تجربه‌ی بصری و کیفیت تصویر، با آن یکسان است.

 

بهترین تلویزیون ۵۰ اینچی ۱۲ تا ۴۰ میلیون تومان

عموم تلویزیون‌های ۵۰ اینچی بازار ایران، چه تولیدات داخل، چه مدل‌های خارجی، از وضوح 4K بهره می‌برند؛ برای آنکه تجربه‌ی ایده‌آل از تلویزیون‌های ۵۰ اینچی 4K داشته باشید، توصیه می‌کنیم که در محدوده‌ی یک تا ۲ متری تلویزیون قرار بگیرید.

 

نکسار U50C614S

تلویزیون نکسار U50C614S یکی از ارزان‌ترین تلویزیون‌های 4K بازار ایران به‌شمار می‌‌آید. نکسار در واقع برند اقتصادی گلدیران است و در سطح قیمتی پایین‌تری نسبت به جی‌پلاس به‌فروش می‌رسد. این تلویزیون از پنل VA بهره می‌برد و به‌مدد فناوری FRC می‌تواند تصاویر ۱۰ بیتی را روی پنل ۸ بیتی‌اش به‌نمایش گذارد

نکسار U50C614S از اندروید ۱۱ استفاده می‌کند و کم‌وبیش می‌تواند نیازهای چندرسانه‌ای شما را پاسخ دهد؛ به‌خصوص که همراه تلویزیون علاوه‌بر ریموت‌کنترل عادی، یک ریموت هوشمند نیز عرضه می‌شود. دستگاه سه درگاه HDMI و دو درگاه USB نیز در دل خود دارد.

خرید و مشخصات کامل محصول

 

جی پلاس 50PQ736S

در محدوده‌ی قیمتی حدود ۲۰ میلیون تومان، می‌توان چند تلویزیون ۵۰ اینچی ایرانی یافت که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به تی‌سی‌ال 50P725i، اسنوا 50SK14200UM و جی پلاس 50PQ736S اشاره کرد؛ همه‌ی این تلویزیون‌ها از پنل VA استفاده می‌کنند؛ اما دستگاه جی‌پلاس از فناوری کوانتوم‌دات بهره می‌برد و سیستم‌عامل اندروید ۱۱ را به‌جای اندروید ۹ در دل خود دارد.

استفاده از فناوری QLED به تلویزیون جی‌پلاس اجازه می‌دهد تا رنگ‌های زنده‌تری را به‌نمایش بگذارد. این تلویزیون از پنل 4K و اسپیکرهای استریوی ۲۰ واتی استفاده می‌کند و به‌موجب فناوری FRC، قابلیت نمایش تصاویر ۱۰ بیتی را روی پنل ۸ بیتی‌اش دارد.

خرید و مشخصات کامل محصول

 

سامسونگ 50BU8000

در محدوده‌ی قیمتی تلویزیون ۵۰ اینچی جی‌پلاس، مدل 50BU8000 سامسونگ نیز در بازار وجود دارد که جزو مدل‌های اقتصادی کره‌ای‌ها برای سال ۲۰۲۲ به‌شمار می‌آید. این تلویزیون در سطح بالاتری از مدل‌هایی همچون AU8000 یا AU7000 قرار می‌گیرد.

تلویزیون 50BU8000 از پنل ۶۰ هرتز و ۸ بیتی VA با وضوح 4K استفاده می‌کند؛ بنابراین کنتراست و روشنایی معقولی ارائه می‌دهد؛ اما باید توجه داشته باشید که چنانچه در خانه‌تان به زاویه‌ی دید وسیع‌تری نیاز دارید، باید سراغ مدلی با پنل IPS همچون 50UQ8000 ال‌جی بروید.

✔ حتما بخوانید:  راهنمای انتخاب آستر مناسب لباس

مدل 50BU8000 از سیستم‌عامل Tizen 6.5 استفاده می‌کند، با فناوری FRC، یک میلیارد رنگ به‌نمایش می‌گذارد و قابلیت اتصال به دستگاه‌های اپل با فناوری AirPlay را نیز دارد. این تلویزیون از درگاه‌های HDMI 2.0 استفاده می‌کند و مناسب کنسول‌های نسل نهمی نیست.

توجه داشته باشید که تفاوت مدل ‌BU8000 با BU8100 یا BU8500، صرفا به طراحی ظاهری و مدل پایه بازمی‌گردد.

 

ال جی 50NANO84

مدل ۵۰ اینچی NANO84 برخلاف مدل‌های دیگرش، از پنل VA استفاده می‌کند و همین موضوع باعث می‌شود تا کم‌وبیش همان ضعف‌ها و برتری‌های تلویزیون BU8000 سامسونگ را داشته باشد: کنتراست بالا و زوایای دید محدود؛ اما NANO84 به‌لطف بهره‌گیری از تیرگی موضعی (Local Dimming)، کنترل دقیق‌تر روی سطح روشنایی دارد.

تلویزیون 4K ال‌جی از نرخ نوسازی ۶۰ هرتز بهره می‌برد؛ بنابراین برای کنسول‌های نسل‌نهمی گزینه‌ی مناسبی نیست؛ اما به‌لطف نمایش رنگ‌های ۱۰ بیتی (از طریق فناوری FRC)، می‌تواند رنگ‌های چشم‌نوازی تولید کند. این تلویزیون از سیستم‌عامل webOS 7.0 و سیستم صوتی استریوی ۲۰ واتی استفاده می‌کند و چهار پورت HDMI 2.0 را در اختیارتان می‌گذارد.

 

سامسونگ 50Q60B

در رده‌ی تلویزیون‌های ۵۰ اینچی 4K زیر ۳۰ میلیون تومان، مدل 50Q60B که جزو مدل‌های QLED سال ۲۰۲۲ سامسونگ است، یکی از بهترین گزینه‌ها به‌شمار می‌رود. این تلویزیون از پنل VA استفاده می‌کند و کنتراست و روشنایی بسیار خوبی را دراختیارتان می‌گذارد؛ اما باید به زاویه‌ی دید محدودتر آن نسبت به مدل‌های IPS LCD و OLED توجه کنید.

تلویزیون ۸ بیتی 50Q60B به‌واسطه‌ی فناوری FRC، رنگ‌های چشم‌نوازی تولید می‌کند، ۲ اسپیکر با توان کلی ۲۰ وات دارد و از سیستم‌عامل Tizen 6.5 بهره می‌گیرد. توجه کنید که تلویزیون 50Q60B از نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و سه درگاه HDMI 2.0 استفاده می‌کند؛ بنابراین گزینه‌ی مناسبی برای کنسول‌های نسل نهمی نیست.

 

ال جی 48C1

در محدوده‌ی قیمتی ال‌جی C1 شاید بهتر باشد که به‌سراغ مدل‌های بزرگ‌تر بروید؛ اما چنانچه ابعاد تلویزیون چندان برایتان مشکل‌ساز نیست، تلویزیون ۴۸ اینچی C1، بهترین محصولی است که در بازه‌ی قیمتی زیر ۴۰ میلیون تومان بخرید.

تلویزیون C1 به‌لطف پنل ۱۰ بیتی و OLED خود به‌طور بومی یک میلیارد رنگ را نشان می‌دهد و کیفیت تصویر خیره‌کننده‌ای را دراختیارت می‌گذارد. این تلویزیون کنتراست فوق‌العاده‌ای دارد و رنگ مشکی را با عمقی عالی به‌تصویر می‌کشد؛ اما روشنایی آن در سطح بهترین تلویزیون‌های بازار نیست و در محیط‌های کم‌نور، برتری‌هایش را به رخ می‌کشد.

به‌لطف بهره‌گیری از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، چهار درگاه HDMI 2.1 و قابلیت AMD FreeSync Premium، تلویزیون ۴۸ اینچی C1، انتخابی ایده‌آل برای کنسول‌های بازی نسل نهمی خواهد بود؛ از طرف دیگر به‌لطف پشتیبانی از NVIDIA G-Sync، می‌توان C1 را به‌عنوان مانیتور برای کامپیوترهای گیمینگ قدرتمند به‌کار برد.

 

بهترین تلویزیون ۵۵ اینچی ۲۰ تا ۶۰ میلیون تومان

بین سایزهای مختلف، تلویزیون‌های ۵۵ اینچی جزو محبوب‌ترین‌ها هستند؛ چرا که در عموم خانه‌ها و آپارتمان‌های کوچک تا متوسط، تجربه‌ی بصری رضایت‌بخشی را ارائه می‌دهند. برای آنکه از تماشای تلویزیون‌های ۵۵ اینچی 4K نهایت لذت را ببرید، توصیه می‌کنیم که در فاصله‌ی حدود یک متر تا حدود ۲٫۵ متری آن‌ها قرار بگیرید.

 

ایکس ویژن 55XYU755

عموم تلویزیون‌های ۵۵ اینچی هوشمند ایرانی در رده‌ی قیمتی زیر ۲۵ میلیون تومان از پنل IPS LCD استفاده می‌کنند؛ از بین این تلویزیون‌ها، مدل 55XYU755 ایکس‌ویژن با بهره‌گیری از اندروید ۱۱ و پردازنده‌ی نسبتا توانمند چهارهسته‌ای با هسته‌های Cortex A53، تجربه‌ی کم‌وبیش مناسبی را در اختیارتان می‌گذارد.

تلویزیون ایکس ویژن مدل 55XY755 از مجموعه‌ی دو اسپیکر ۱۰ واتی برای تولید صدا استفاده می‌کند و ۲ درگاه USB 2.0 در کنار ۳ درگاه HDMI 2.0 را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. ایکس‌ویژن می‌گوید این تلویزیون به روشنایی ۳۳۰ نیت می‌رسد و از استاندارد HDR10 نیز پشتیبانی می‌کند.

خرید و مشخصات کامل محصول

 

جی پلاس 58PU726N

مدل 58PU726N با صفحه‌ی ۵۸ اینچی‌اش در ردیف تلویزیون‌های ۵۵ اینچی قرار نمی‌گیرد؛ اما ترکیب پنل VA با وضوح 4K، جای‌گیری چراغ LED به‌صورت مستقیم در پشت پنل، به‌جای لبه و اندروید ۱۱ در کنار قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ی دستگاه، ما را بر آن داشت که تلویزیون جی پلاس را در بین گزینه‌های پیشنهادی قرار دهیم.

خرید و مشخصات کامل محصول

 

سامسونگ 55BU8000

تلویزیون BU8000 سامسونگ حتی در میان مدل‌های ۵۵ اینچی نیز جزو خوش‌قیمت‌ترین دستگاه‌هایی است که در بازار به‌فروش می‌رسد. مدل اقتصادی سامسونگ برای سال ۲۰۲۲ از پنل ۶۰ هرتز و ۸ بیتی VA با وضوح 4K استفاده می‌کند؛ بنابراین کنتراست و روشنایی معقولی ارائه می‌دهد؛ اما چنانچه به زاویه‌ی دید عریض‌تری نیاز دارید، می‌توانید با فداکردن کنتراست بالا و روشنایی، به‌سراغ تلویزیون 55UQ8000 ال‌جی بروید.

 

ال جی 55NANO86

مدل NANO86 ال‌جی یکی از ارزان‌قیمت‌ترین تلویزیون‌های ۱۲۰ هرتزی بازار ایران به‌شمار می‌آید که در سال ۲۰۲۱ معرفی شد. این تلویزیون از پنل IPS بهره می‌برد و به‌کمک فناوری نوردهی موضعی (Local Dimming) کنترل معقولی روی کنتراست و نورپردازی بخش‌های مختلف تصویر دارد. NANO86 از دو درگاه HDMI 2.1 استفاده می‌کند و به‌لطف پشتیبانی از AMD FreeSync Premium، گزینه‌ی مناسبی برای کنسول‌های نسل نهمی است.

هنگام خرید توجه داشته باشید که تلویزیون NANO86 با مدل‌های NANO85 یا NANO89 و NANO88 تفاوت ساختاری و تأثیرگذاری ندارد. شما می‌توانید با پرداخت اندکی مبلغ بیشتر، به‌سراغ تلویزیون QNED80 بروید که به‌نوعی جایگزین NANO86 و اندکی بهتر از آن است.

 

سامسونگ 55Q70B

اگر بودجه‌ی خود را کمی ارتقا دهید، می‌توانید به‌جای NANO86، سراغ تلویزیون جدیدترِ 55Q70B سامسونگ بروید. این تلویزیون از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و چهار درگاه HDMI 2.1 بهره می‌برد و با پشتیبانی از Free Sync و G-Sync، گزینه‌ای جذاب برای گیمرها به‌حساب می‌آید. Q70B با استفاده از پنل VA، کنتراست و روشنایی بسیار خوبی دارد؛ اما زاویه‌ی دید آن به‌وسعت تلویزیون‌های IPS نیست.

توجه داشته باشید که تلویزیون Q70B نسخه‌ی جایگزین Q70A است و به‌مقدار چشمگیری بهتر از آن عمل می‌کند. این تلویزیون تفاوت ساختاری و عجیبی با Q77B ندارد.

 

سامسونگ 55Q80A

تلویزیون 55Q80A در سال ۲۰۲۱ معرفی شد و بسته به آنکه تولید کدام‌یک از کشورهای مصر یا مجارستان باشد، به‌ترتیب با پنل IPS یا VA عرضه می‌شود. در این تلویزیون برخلاف مدل Q70B، چراغ‌های LED به‌جای قرارگیری در لبه‌ی پنل، به‌صورت مستقیم در پشت پنل جای‌گرفته‌اند و با ۸ ناحیه‌ی نوردهی، امکان کنترل بهتر کنتراست و روشنایی را به تلویزیون داده‌اند.

تلویزیون 55Q80A از پنل ۸ بیتی استفاده می‌کند؛ اما به‌لطف فناوری FRC، می‌تواند رفتار پنل‌های ۱۰ بیتی با نمایش یک میلیارد رنگ را شبیه‌سازی کند. تلویزیون ۱۲۰ هرتزی Q80A تنها یک درگاه HDMI 2.1 را دراختیارتان می‌گذارد؛ اما به‌لطف پشتیبانی از نرخ نوسازی متغیر، لذت‌بردن از کنسول‌های نسل نهمی را ممکن می‌کند. اسپیکرهای ۶۰ واتی و قدرتمند Q80A، تجربه‌ی صوتی گوش‌نوازی را نیز ارائه می‌دهند.

 

ال جی 55CS

تلویزیون 55CS ال‌جی یکی از خوش‌قیمت‌ترین مدل‌های OLED بازار است که در سال ۲۰۲۲ وارد بازار شد؛ این تلویزیون از پنل پیشرفته‌ی Evo OLED استفاده نمی‌کند و در عوض همان پنل به‌کاررفته در تلویزیون C1 را در دل دارد.

تلویزیون 55CS به‌لطف پنل ۱۰ بیتی و OLED خود به‌طور بومی یک میلیارد رنگ را نشان می‌دهد و کیفیت تصویر خیره‌کننده‌ای را دراختیارت می‌گذارد. این تلویزیون کنتراست فوق‌العاده‌ای دارد و رنگ مشکی را با عمقی عالی به‌تصویر می‌کشد؛ اما روشنایی آن در سطح بهترین تلویزیون‌های بازار نیست و در محیط‌های کم‌نور، برتری‌هایش را به رخ می‌کشد.

✔ حتما بخوانید:  خرید بخاری برقی + معرفی بهترین برندهای بازار

به‌لطف بهره‌گیری از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، چهار درگاه HDMI 2.1 و قابلیت AMD FreeSync Premium، تلویزیون CS، انتخابی ایده‌آل برای کنسول‌های بازی نسل نهمی خواهد بود.

توجه داشته باشید که تلویزیون‌های OLED همواره در خطر بروز Burn-in هستند؛ به‌ویژه اگر هنگام تماشای تلویزیون، به‌صورت پیوسته، در بخشی از پنل، تصویری ثابت به‌نمایش درآید. در چنین شرایطی، بعد از گذشت مدتی، ممکن است هاله‌ای از آن تصویر برای همیشه روی پیکسل‌های تلویزیون باقی بماند.

 

انتخاب جایگزین: سامسونگ 55QN85B

تلویزیون‌های OLED به‌اندازه‌ی مدل‌های گران‌قیمت LCD به‌خصوص نمونه‌هایی با فناوری Mini LED، روشنایی تولید نمی‌کنند؛ بنابراین چنانچه عمده‌ی مواقع، در طول روز و محیط‌های روشن از تلویزیون استفاده می‌کنید، به‌جای مدل 55CS، ال‌جی پیشنهاد می‌کنیم به‌سراغ تلویزیون 55QN85B سامسونگ بروید.

تلویزیون 55QN85B از پنل ۱۰ بیتی ADS (معادل IPS در دنیای سامسونگ) با وضوح 4K استفاده می‌کند؛ در پس این پنل، تعداد نامشخصی از نواحی نوردهی با چراغ‌های Mini LED وجود دارد که وظیفه‌ی کنترل نوردهی بسته به نوع محتوا را برعهده دارند و روشنایی تلویزیون به‌طرز چشم‌گیری افزایش می‌دهند.

تلویزیون ۱۲۰ هرتزی سامسونگ به‌لطف بهره‌گیری از نرخ نوسازی متغیر و چهار درگاه HDMI 2.1، امکان لذت‌بردن از کنسول‌های نسل نهمی را فراهم می‌آورد. از سوی دیگر اسپیکرهای ۶۰ واتی تلویزیون، تجربه‌ی صوتی گوش‌نوازی را نیز ارائه می‌دهند.

 

ال جی 55C2

تلویزیون 55C2 جزو بهترین تلویزیون‌های حال‌حاضر بازار به‌حساب می‌آید؛ این تلویزیون از نسل جدید پنل‌های OLED ال‌جی موسوم به Evo بهره می‌برد که نسبت به نمونه‌ی به‌کاررفته در C1 و CS حدود ۲۰ درصد روشنایی بالاتری ارائه می‌دهد و مقابل بروز پدیده‌ی Burn-in نیز مقاوم‌تر است.

تلویزیون C2 به‌لطف پنل ۱۰ بیتی‌اش، بیش‌از یک میلیارد رنگ را به‌صورت بومی نمایش می‌دهد، کنتراست فوق‌العاده‌ای دارد و مشکی را با عمق بسیار زیادی تولید می‌کند. با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و پشتیبانی از فناوری‌های نرخ نوسازی متغیر AMD و NVIDIA به‌همراه بهره‌گیری از چهار پورت HDMI 2.1، تلویزیون ال‌جی گزینه‌ای ایده‌آل برای گیمرها به‌ویژه کاربران کنسول‌های نسل نهمی است.

توجه داشته باشید که با وجود ارتقای پنل به نسخه‌ی Evo، باز هم روشنایی پنل C2 به‌اندازه‌ی رقبای گران‌قیمت Mini LED نیست؛ بنابراین چنانچه عموما در محیط‌های بسیار روشن از تلویزیون استفاده می‌کنید، می‌توانید سراغ مدلی همچون 55QN90B بروید.

 

انتخاب جایگزین: 55QN90B

اگر در اتاق‌های پرنور از تلویزیون‌تان استفاده می‌کنید یا از خطر وقوع Burn-in واهمه دارید، می‌توانید به‌جای تلویزیون C2، سراغ مدل 55QN90B سامسونگ بروید. این تلویزیون از تعدادی نامعلومی ناحیه‌ی نوردهی با چراغ‌های Mini LED در پسِ پنل خود استفاده می‌کند؛ بنابراین هم روشنایی بسیار بالایی دارد، هم می‌تواند تا حدودی رفتار تلویزیون‌های OLED در تولید مشکی عمیق را شبیه‌سازی کند، هم خطر Burn-in، تهدیدش نمی‌کند.

تلویزیون 55QN90B از پنل ۱۲۰ هرتزی و ۱۰ بیتی VA استفاده می‌کند، از فناوری نرخ نوسازی متغیر AMD و NVIDIA پشتیبانی می‌کند، چهار درگاه HDMI 2.1 دارد و به‌لطف اسپیکرهای پرقدرت ۶۰ واتی‌اش، حتی از اسپیکرهای ۴۰ واتی C2 نیز صدای فراگیرتری تولید می‌کند.

بهترین تلویزیون ۶۵ اینچی ۳۵ تا ۹۰ میلیون تومان
چنانچه به‌دنبال خرید تلویزیون ۶۵ اینچی 4K هستید، باید توجه داشته باشید که برای به‌دست‌آوردن تجربه‌ی بصری ایده‌آل، باید در فاصله‌ی ۱٫۲ متر تا ۲٫۵ متری تلویزیون بنشینید.

متأسفانه در رده‌ی تلویزیون‌های ۶۵ اینچی، مدل کارآمد ایرانی با قیمت منطقی وجود ندارد؛ بنابراین در این رده، از تلویزیون‌های تولید داخل، گزینه‌ای را معرفی نکردیم.

 

سامسونگ 65BU8000

در میان ارزان‌ترین تلویزیون‌های ۶۵ اینچی، یکی از معقول‌ترین گزینه‌های در دسترس، مدل BU8000 سامسونگ از خانواده‌ی تلویزیون‌های ۲۰۲۲ این شرکت است. این تلویزیون از پنل ۶۰ هرتز و ۸ بیتی VA بهره می‌برد و قابلیت نمایش یک میلیارد رنگ با فناوری FRC را نیز دارد.

به‌لطف پنل VA، کنتراست و روشنایی تلویزیون در سطح معقولی قرار دارد؛ اما چنانچه به زاویه‌ی دید عریض‌تری نیاز دارید، می‌توانید قید کنتراست بالا و روشنایی را بزنید و به‌سراغ تلویزیون 65UQ8000 ال‌جی بروید.

تلویزیون BU8000 گزینه‌ی مناسبی برای کنسول‌های نسل نهمی نیست؛ اما قابلیت‌هایی همچون Apple AirPlay و Wi-Fi Direct را برای اتصال دستگاه‌های دیگر در اختیار کاربر می‌گذارد.

 

انتخاب جایگزین: ال جی 65UQ8000

تلویزیون ۶۵ اینچی UQ8000 ال‌جی که در سال ۲۰۲۲ معرفی شد، همان محدودیت‌های تلویزیون BU8000 را دارد و قابلیت‌های آن نیز در همان سطح قرار می‌گیرد؛ فقدان نوردهی موضعی، نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی و پنل ۸ بیتی از جمله‌ی شباهت‌های دو تلویزیون به‌شمار می‌آید.

برتری تلویزیون UQ8000 به تلویزیون سامسونگ در بحث زاویه‌ی دید به چشم می‌‌آید؛ جایی‌که این تلویزیون به‌لطف IPS-بودن پنلش، حتی در گوشه‌ها نیز افت چشمگیری در طراوت رنگ‌ها تجربه نمی‌کند؛ اما روشنایی و کنتراست آن در سطح BU8000 نیست.

 

سامسونگ 65Q60B

اگر کمی بودجه‌تان را ارتقا دهید، به تلویزیون QLED اقتصادی سامسونگ در سال ۲۰۲۲ می‌رسید. این تلویزیون 4K از پنل ۶۰ هرتز و ۸ بیتی VA بهره می‌برد؛ اما به‌لطف فناوری کوانتو‌م‌دات، در زمینه‌ی کنتراست و پوشش رنگ‌ها، کمی بهتر از BU8000 عمل می‌کند.

مانند عموم تلویزیون‌های VA، مدل Q60B سامسونگ نیز در زمینه‌ی کنتراست و روشنایی عملکرد رضایت‌بخشی دارد؛ اما زاویه‌ی دید آن محدود است؛ بنابراین چنانچه مبلمان گسترده‌ای دارید، بهتر است سراغ گزینه‌ی جایگزینی مانند 65NANO84 ال‌جی بروید.

 

انتخاب جایگزین: ال جی 65NANO84

تلویزیون ۶۵ اینچی NANO84 از پنل ۶۰ هرتز و ۸ بیتی با پشتیبانی از FRC برای نمایش یک میلیارد رنگ بهره می‌برد. این تلویزیون در زمینه‌ی روشنایی و کنتراست در سطح Q60B سامسونگ نیست؛ از نوردهی موضعی Local Dimming برای کنترل بهتر نورپردازی و کنتراست استفاده می‌کند و به‌لطف IPS-بودن پنلش، زوایای دید وسیعی را دراختیارتان می‌گذارد.

 

سامسونگ 65Q70B

در سطحی بالاتر از NANO84 و Q60B، در درجه‌ی اول تلویزیون میان‌رده‌ی 65Q70B سامسونگ را پیشنهاد می‌دهیم، این تلویزیون روشنایی و کنتراست بالاتری نسبت به Q60B دارد و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، نرخ نوسازی متغیر و چهار پورت HDMI 2.1 بهره می‌برد؛ بنابراین گزینه‌ی مناسبی برای کنسول‌های نسل نهمی است.

تلویزیون ۶۵ اینچی Q70B از پنل ۸ بیتی VA استفاده می‌کند؛ بنابراین با وجود ارتقای روشنایی و کنتراست، باز هم به‌اندازه‌ی تلویزیون‌های IPS LCD یا OLED نمی‌تواند زوایای دید وسیعی را دراختیار کاربر قرار دهد؛ بنابراین به افرادی با مبلمان گسترده پیشنهاد می‌دهیم تا سراغ تلویزیون دیگری همچون 65QNED80 بروند.

 

انتخاب جایگزین: 65QNED80

تلویزیون ۶۵ اینچی QNED80 از پنل IPS و نورپردازی از لبه بهره می‌برد؛ بنابراین در زمینه‌ی سطح کنتراست و روشنایی همپای Q70B ظاهر نمی‌شود؛ اما زوایای دید به‌مراتب وسیع‌تری دارد و به‌لطف فناوری نوردهی موضعی، کنترل بهتری روی نورپردازی تصاویر و کنتراست دارد.

تلویزیون QNED80 از پنل ۱۲۰ هرتزی، نرخ نوسازی متغیر و دو پورت HDMI 2.1 بهره می‌برد و انتخاب برای خریداران کنسول‌های نسل نهمی به‌شمار می‌آید؛ توجه داشته باشید که تلویزیون ۸ بیتی است و برای نمایش یک میلیارد رنگ از فناوری FRC کمک می‌گیرد.

 

ال جی 65QNED85

در سطح قیمتی بالاتر از Q70B تا پیش‌از رسیدن به محدوده‌ی قیمتی OLEDـهای ال‌جی و Mini LEDـهای سامسونگ، انتخاب بهتری از 65QNED85 نخواهید داشت؛ این تلویزیون در حقیقت اقتصادی‌ترین مدل Mini LED ال‌جی به‌شمار می‌‌آید.

تلویزیون QNED85 از پنل ۱۲۰ هرتزی و ۸ بیتی IPS استفاده می‌کند و در پشت پنل از ۱۲۰ ناحیه‌ی نوردهی Mini LED برای کنترل نورپردازی تصویر و بهبود کنتراست استفاده می‌کند؛ این تلویزیون به‌لحاظ کیفیت تصویر بالاتر از Q80B و در زمینه‌ی روشنایی تقریبا هم‌سطح آن است.

 

ال جی 65CS

اگر بودجه‌تان را به‌مقدار چشم‌گیری افزایش دهید، به دنیای تلویزیون‌های ۶۵ اینچی OLED ال‌جی و Mini LED سامسونگ راه پیدا می‌کنید؛ جذاب‌ترین محصول در این محدوده به‌خصوص برای افرادی که در محیط‌های تاریک تلویزیون تماشا می‌کنند، مدل CS ال‌جی است.

تلویزیون 65CS به‌لطف پنل ۱۰ بیتی و OLED خود به‌طور بومی یک میلیارد رنگ را نشان می‌دهد و کیفیت تصویر خیره‌کننده‌ای را دراختیارتان می‌گذارد. نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و متغیر نیز CS را به‌گزینه‌ای ایده‌آل برای گیمرها بدل می‌سازد.

توجه داشته باشید که مانند هر تلویزیون OLED دیگری، مدل CS ال‌جی نیز با ریسک وقوع پدیده‌ی Burn-in دست‌به‌گریبان است؛ بنابراین قبل از خرید، حتما راجع به سبک‌وسیاق استفاده‌تان از تلویزیون فکر کنید.

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید